Hegnsklipper

Frisdal FHK 1500 hegnsklipper

Med FHK 1500 Hegnsklipperen fra Frisdal er det nemt at klippe hækken, læbæltet og buske langs det elektriske hegn.

Frisdal hegnsklipper - lodret klipning af hækFrisdal hegnsklipper - klipning af højt træHegnsklipper, lav klipning ved græs

Hegnsklipperen kan klippe lodret, vandret og igen lodret bag ved hegnet. Den har en klippebrede på 1,5 meter, og kan klippe grene op til 5 cm tykkelse. Kippehøjden er afhænger af maskine, men vil typisk være 3 – 4 meter lodret.

FHK 1500 er en fingerklipper der er hydraulisk drevet og den kræver minimum 20 liter i minuttet, i 1 stk. dobbelt udtag. FHK 1500  kan sideforskyde 100 cm. Se mere i video her på siden

Frisdal FHK 1500 hegnsklipper kan monteres på alle minilæssere, frontlæssere eller redskabsmaskiner. Det kan den fordi vi levere beslag med der passer til lige netop din maskine.

Pga. af knivens justerbare stilling opnår du den fleksibilitet der er nødvendig for at få et flot resultat selv på skrånende underlag som skrænter og grøfter. Denne fleksibilitet gør også at du kan beskære og klippe på den mest velegnede måde både lodret og vandret, ind under udhæng, eller evt. med en vinklet afslutning.

Klipperen er udviklet af Frisdal handel & industri, og den produceres i Danmark. Der anvendes udelukkende kvalitetskomponenter til FHK 1500, hvilket giver dig en stærk og driftsikker maskine og den er selvfølgelig CE godkendt.

Da Frisdals hegnsklipper er produceret med kvalitetskomponenter får du et rent snit og et meget flot resultat når du klipper hæk, hegn eller græs. Den høje kvalitet gør også et du har en høj fremkørselshastighed.

Kontakt Frisdal handel og industri for et godt tilbud og en sikker handel: 40 33 76 11

100 cm sideforskydning
Klipper grene op til 5 cm tykke
Klippebrede på 150 cm
Leveres med alle typer ophæng
Hydraulisk drevet
Dansk produceret
CE-mærket
Klipper lodret, vandret og igen lodret bag ved hegnet

Tryk på linket for video: 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather